Az Auto-Focus magazin blogja

Auto-Focus

Auto-Focus

Indul az Auto-Focus!

2017. március 31. - AutoFocusHu

Köszöntjük a kedves látogatót az Auto-Focus honlapján, reméljük, hogy oldalunk elnyeri tetszését, és a jövőben is velünk tart majd, mint rendszeres olvasónk!

Weblapunk célja, hogy autós eseményekről, valamint mindennapi érdekességekről, luxus és sportautó különlegességekről számoljunk be Magyarországról és külföldről egyaránt. Saját élményeinkkel, fotóinkkal bemutatva a gépcsodákat, melyek megdobogtatják a hozzánk hasonló fanatikusok szívét.

Kik vagyunk mi? Benzinvérűek!

Csapatunk tagjai gyerekkoruk óta rajonganak az autók iránt, és évek óta fotóznak mindent, ami a témával kapcsolatos. Vannak, akik saját közösségi felületet is működtetnek, illetve egyik kollégánk egy jelentős méretű, hazai online magazin számára is ír alkalmanként. Bár nem ez a szakmánk, éjjel nappal a négykerekű csodákon jár az agyunk, agymenéseinket, tudásunkat és tapasztalatainkat pedig miért ne osztanánk meg a nagyközönséggel? Szórakoztassunk, alkossunk valami egyedit és maradandót – ezt szeretnénk elérni, ezért csináljuk mindezt.

Tavaszi 488 Spider - Klucsó Viktor

A 2017-es szezon kezdetével a következő hetekben már folyamatosan érkeznek a cikkek, elsőként az AMTS és a Magyarországi Bogarasok Klubja által rendezett Tawaszi Rallye írásai és galériái jelennek meg. Áprilisban is több nagy autós rendezvényről várhatóak tudósítások, igyekszünk mindenhol ott lenni, nem csak ezen a nyáron, hanem az elkövetkező években is. Emellett néhány, szintén idei programról is hamarosan beszámolunk az oldalon.

Aki egy kicsit is vonzódik a lóerők világához, tartson velünk Facebookon és Instagramon is! Ezeken a platformokon amellett, hogy értesülhetnek a legfrissebb híreinkről, minden nap érdekes járművekről láthatnak képeket, vegyesen az itthoni és külföldi utakról/ eseményekről.

Kellemes böngészést kívánunk, most pedig vissza kettő és padlógáz, indul az Auto-Focus!

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-focus.blog.hu/api/trackback/id/tr2012390063
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása