Az Auto-Focus magazin blogja

Auto-Focus

Auto-Focus

Tour de L'Europe

2017. június 26. - AutoFocusHu

Előző hétvégén Budapesten járt egy holland túra is, 10 autóval érkeztek, majd töltöttek el egy estét a Széchenyi téren, és haladtak másnap tovább Bécs irányába. Ez volt a Tour de L'Europe, és bár első hallásra a 10 résztvevő nem hangozhat valami soknak, azért nagyon szép típusok érkeztek a csapattal.

Kezdésként következzen az Aston Martin DB11, a DB9 utódja - nem sűrűn látott modell egyelőre itthon, gyártása tavaly ősszel indult, így az európai kontinensen már találkozni lehet egy-egy példánnyal, de Budapesten könnyen lehet, hogy az első volt a holland rendszámos darab. Csak decemberig több, mint 1000 DB11 készült el a gyárban, ekkor jelentették be ugyanis, hogy a legendás DB5 darabszámát meghaladta a legyártott autók mennyisége.

Horváth Dani - DB11 Fotó: Horváth Dani

Juhász Márton - DB11 Fotó: Juhász Márton

Viktor Klucsó - DB11 Fotó: Klucsó Viktor

A másik négykerekű, ami erősen vonzotta a tekinteteket, ez a Ferrari F12berlinetta volt, a fehér V12-es remekművet hátul feketére festették, rendkívül jól állt neki!

Juhász Márton - Ferrari F12berlinetta Fotó: Juhász Márton

Juhász Márton - Ferrari F12berlinetta 2 Fotó: Juhász Márton

Egy Bentley, két Porsche és egy Audi R8 V10 Spyder is a mezőny része volt, ez utóbbi is viszonylag friss modell az Audi kínálatában:

Viktor Klucsó - Audi R8 V10 Spyder Fotó: Klucsó Viktor

Juhász Márton - Porsche 911 Targa 4s MKII Fotó: Juhász Márton

Viktor Klucsó - Porsche 911 Targa 4s MKII Fotó: Klucsó Viktor

Mészáros Csaba - Targa 4S MKII Fotó: Mészáros Csaba

Volt még a mezőnnyel Shelby Cobra is, amely könnyen lehet, hogy eredeti volt- ugyanis a holland veteránrendszámok hasonlóan néznek ki, mint ami az autó hátulján volt látható:

IMG_9960

Végezetül egy előnytelen kép az árnyékban a csoportról, nem sokkal indulásuk előtt:

IMG_9945

Szabó Márton

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-focus.blog.hu/api/trackback/id/tr2912622183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.06.29. 09:36:15

Az aston egy örök klasszikus, ikonikus darab. Élőben mikor láttam egyet...hááát döbbenet, hogy milyen forma, gyönyörűség...amit egy foto nem ad át.
süti beállítások módosítása