Az Auto-Focus magazin blogja

Auto-Focus

Auto-Focus

Bemutatkozott az eddigi legerősebb 911-es - élőben és virtuálisan is!

2017. június 12. - AutoFocusHu

A Forza Motorsport 7 bemutatóján debütált a valaha gyártott legerősebb 911-es, a Porsche 911 GT2 RS.

Kép: Forza Motorsport Facebook

Jó ideje tudni már arról, hogy fejlesztés alatt áll(t) a 991-s széria csúcsmodellje, és már azt is elárulták a gyáriak, hogy ebben az évben fog bemutatkozni - de arra kevesen számítottak, hogy ilyen hamar és ilyen módon megmutatják a kész autót. Nem tudom ki mennyire jártas az autóversenyzős játékok világában, de talán már hallhattak arról, hogy az EA Games és a Porsche 25 éves szerződése az idén lejárt.

Idáig az exklúzív szerződés miatt kizárólagosan a Need For Speed sorozat epizódjaiban lehetett Porsche járműveket vezetni virtuálisan az utóbbi években, míg más nagy címekben, mint a Forza, csupán fizetős, kiegészítő tartalmakban volt erre lehetőség, ha egyáltalán adódott rá. Azonban ez már a múlté és pár hete bejelentette a Turn10 (a Forza franchise fejlesztője), hogy 6 éves partnerségbe kezdenek a legendás német márkával, melynek komolyságára a mostani konferencián nyerhettük igazán csak betekintést.

Némi további háttérinformáció, hogy az eddigi legnagyobb teljesítményű konzol, az Xbox One X premierje zajlott, melyen borítékolható volt az új Forza játék bejelentése is. Így is történt, lejátszották a trailert, majd pedig Dan Greenewalt, a széria kreatív igazgatója elmondta, hogy készültek még valamivel, melyhez hasonlót eddig nem láthattunk... és a fal mögül előbukkant a letakart Porsche 911 GT2 RS. Remélem, vannak az olvasók közt olyanok, akik ezt élőben végig nézték, ahogy én, mert akkorát ütött a show, hogy az valami félelmetes.

A típust a Forza Motorsport 7-ben lehet először kipróbálni virtuálisan, valamint a játék borítóján is az újdonság fog szerepelni. Meg kell hagyni, ez aztán oda lett rakva!

Magáról az autóról túl sokat nem árultak el, csupán a külsejét mutatták meg, ami egyszerűen lenyűgöző. Brutális! Annyit viszont megtudhattunk, hogy a valaha gyártott legerősebb és leggyorsabb közúti 911-es Porsche lesz..

Az alábbi videóban élőben és játék közben is látható a Porsche 911 GT2 RS:

 

Török Márkó

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-focus.blog.hu/api/trackback/id/tr9212586877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása