Az Auto-Focus magazin blogja

Auto-Focus

Auto-Focus

Újra jelentkezünk,

2017. szeptember 30. - AutoFocusHu

Nem unatkoztunk ám a nyáron, de a rengeteg esemény és élmény mellett kevesebb energiánk maradt az írásra. Az ősz beköszöntével ez változik, és újra rendszeresen jelenik meg tartalom az oldalon/blogon.

Némi ízelítő az elkövetkezendő hetek – hónapok írásaiból, de ez közel sem minden, amiről szó fog esni:

Gumball 3000

Fotó: Klucsó Viktor

A Gumball a tavalyi év után ismét érintette Budapestet, ezúttal kisebb hangsúlya volt az itthoni állomásnak, sajnos nem ugrottak be a Hungaroringre idén, de a városba érkezésükkor és a távozáskor azért sikerült megnézni a mezőnyt.

Lion’s Run Bécs

Fotó: Juhász Márton

Június elején kimentünk Bécsbe és nem csalódtunk a Lion’s Run mezőnyében,  70 autó parkolt az Am Hofs Platzon érkezésünkkor.

Mille Miglia

Fotó: Török Márkó

Még májusban rendezték a Mille Migliát a Garda tó mellett, már ezen a rendezvényen is érződött, hogy a gyártó hetvenedik születésnapja rengeteg különleges Ferrarit fog kimozdítani a garázsból, csodaszép gépek vettek részt a híres verseny modern változatán.

Gran Turismo Hungaria



Fotó: Lizon Dániel

Hosszú kihagyás után ismét a Hungaroringre jött a Granturismoevents, az északi csapat idén nem csak a Slovakiaringen rendezett egy kiadós autózást, és megnézték Budapestet is.

 Velden Sportwagenfestival

Fotó: Juhász Márton

Veldenben a wörthi tó mellett idén is megrendezték a találkozót, rengeteg, nem csak osztrák gép részvételével.

Az első Suports Car Meetings Budapest esemény:

Fotó: Mészáros Csaba

Az esős idő ellenére jól sikerült a találkozó, és feltűnt egy nem akármilyen piros Lamborghini Diablo is.

És rengeteg Ferrari 70. évfordulós esemény

Fotó: Bodrog Petya

Ferrari 70 események több európai helyszínről, illetve egy fantasztikus kiállítás Belgiumból – és hol van még az év vége. Annyi biztos, hogy nem csak egy Ferrari központú írás várható.

Valamint más különleges alkalmak:

Fotó: Török Márkó

Illetve a hétvégén zajló Hungaroring Classicról is minél előbb beszámolunk, a képekért érdemes lesz figyelni a Facebook és Instagram csatornánkat is, és időnként visszanézni ide a blogra vagy a honlapra!

 Szabó Márton

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-focus.blog.hu/api/trackback/id/tr5812910701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása