Az Auto-Focus magazin blogja

Auto-Focus

Auto-Focus

Fesztiválhangulat Budapesten

2017. április 08. - AutoFocusHu

Az oldal egyik új rovatába szeretnénk bevezetni az alábbi bejegyzéssel a kedves olvasókat. Bemutatkozásunkban említettük, hogy a különböző események és rendezvények mellett a napi érdekességekről is beszámolnánk. Ezalatt - a hírekről való tudósítás mellett - azt értjük, hogy bemutatnánk saját képeinkkel azokat a négykerekű különlegességeket, melyek feltűntek a közelmúltban, pontosabban az adott héten hazánkban. Autófotós hobbink egyik legizgalmasabb része a gyönyörű járművek utcán, vagyis klasszikus spot formájában való lencsevégre kapása. Az első ilyen cikkünkben rendkívül izgalmas gépekkel készülhettünk, az időpont a múlt hétvége, pont március utolsó napja és április kezdete. Budapesten talán a legalkalmasabb helyszín többszáz lóerős sportkocsikkal való találkozásra a Széchenyi-téren van, mi sűrűn látogatunk ki. Nagyon jó kérdés, hogy június 1-től, a Lánchíd lezárásától fogva ez hogyan fog változni, de ennyire még ne rohanjunk előre. Térjünk is vissza, péntek késő délután társaságunk olyan hírt kapott, miszerint az egyik hotel előtt az alábbi trió parkolt:

_DSC2808c Fotó: Juhász Márton

Igen, jól látják, három itáliai mestermű és mind fekete. Hogy jöhet össze ilyen?! Név szerint a sor elején egy Lamborghini Aventador LP700-4, mögötte pedig egy Ferrari 488 GTB és egy Ferrari 458 Italia láthatóak. Tőlük nem messze egy másik, ugyanilyen árnyalatú 458 Italia is állt, továbbá azt is fontos megjegyezni, hogy ez a 488 GTB a harmadik volt aznap a téren. A korábbi kettő szintén fekete volt. Néhány kolléga, akinek volt lehetősége azonnal kiment, hogy megörökíthessék ezeket a szenzációs pillanatokat, Londont idézte a hangulat. Na, de ez csak a hétvége eleje volt. Íme, a következő érdekesség szombatról:

24997649_c86e85402c4a26dbc82a4ccb9c6a4dd0_xlFotó: Juhász Márton

Egy Lamborghini Huracán LP610-4 egyenesen Münchenből. Ha csak ez lett volna kint, már nagyon lehetett volna örülni, de utána sikerült még egy fehér ,,bikát” becserkészni…

_DSC2920cFotó: Juhász Márton

Ez pedig nem más, mint a 600 darabos limitált szériában készülő Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce egyike. Tavaly a Gumball 3000 ideje alatt fényképezhettük le az első Aventador SV-ket nálunk, belegondolni is félelmetes, hogy velük és az SV Roadsterekkel együtt hány járt már itthon… közelítünk a tízhez. Elképesztő! Elődjéből, a Murciélago LP670-4 SuperVeloce-ből máig nem lőttünk egyetlen példányt sem Magyarországon, de még a ,,sima” Aventador LP700-4-ből sem sokkal többet. A végére pedig egy Bentley Continental GTC V8 S-t ábrázoló felvétel Szolnokról, ott is izgalmas volt a tavaszindító hónap vége: DSC_0090Fotó: Török Márkó

Érdemes végig böngészni a galériát oldalunkon, hamarosan újra jelentkezünk! 

Török Márkó

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-focus.blog.hu/api/trackback/id/tr5112410435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása