Az Auto-Focus magazin blogja

Auto-Focus

Auto-Focus

Beat The East 2017

2017. június 12. - AutoFocusHu

Ma délelőtt az egyik budapesti hotel garázsából indult tovább Prága felé egy karintiai műhely, a Bensch-Automotive által szerezett túra, a Beat The East. A 12 autó Ljubljanából érkezett tegnap este, következzen pár fotó róluk!

_DSC6078c Fotó: Juhász Márton

DSC_3988

A sárga Gallardo-n található szélesítés a németországi IMSA-tól származik, a típus teljes neve így Lamborghini Gallardo Imsa GTV. Eredetileg AMG Mercedesek tuningjával foglalkoznak, de 2005-ben a Gallardohoz (és később a Murciélagohoz) is kínáltak módosításokat.

_DSC6093c Fotó: Juhász Márton

DSC_4028

Ez a Gallardo sem így hagyta el a gyárat, a Performante változatról származó elemeket és design-t kapott, jól nézett ki az olasz trikolórral!

Continental GT Vossen felnikkel:

_DSC6106c Fotó: Juhász Márton

Porsche 911 GT3 hagyja el épp Budapestet:

_DSC6100c Fotó: Juhász Márton

_DSC6080c Fotó: Juhász Márton

DSC_4010

Az R8-as Audi rendesen le volt ültetve, illetve a gyárinál jóval méretesebb felnik is kerültek rá – a cég elsősorban felnik, gumik és futóműalkatrészek szerelésével és forgalmazásával foglalkozik, nem véletlen, hogy a legtöbb autó ennek megfelelően volt módosítva – a Bentley is eléggé alacsonyan gurult. A végére pedig egy GT-R és az LP560-4 Spyder:

DSC_4103

Szabó Márton

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-focus.blog.hu/api/trackback/id/tr9012562603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása